Вівторок, 16.04.2024, 08:00Вітаю Вас Гість | RSS
Історики Тлумаччини
Меню сайту
Освіта UA
Гості
Free counters!
Відвідувачі
Головна » 2016 » Жовтень » 26 » Науково-практичний семінар з нагоди відзначення 150-річчя М.С. Грушевського
00:23
Науково-практичний семінар з нагоди відзначення 150-річчя М.С. Грушевського

МИХАЙЛО  ГРУШЕВСЬКИЙ – історик та будівничий нації

 

          Відповідно до плану заходів щодо відзначення 150-річчя з дня народження Михайла Грушевського, плану роботи методичного об’єднання вчителів суспільствознавчих дисциплін Тлумацького району на 2016-2017 н.р. та плану заходів з підготовки і відзначення у Тлумацькому районі 25-ї річниці незалежності України, 25 жовтня 2016 року на базі Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено науково-практичний семінар з нагоди відзначення 150-річчя від дня народження українського суспільно-політичного діяча, науковця, «батька української історії», феномена українського народу, генія української нації, фундаментатора української державності та будівничого нації – Михайла Сергійовича Грушевського.

       На семінар були запрошені вчителі історії району, краєзнавці, голова районної організації ВУТ «Просвіта» Г.Дзьоба та районна влада.

      Згідно програми науково-практичний семінар було розділено на два блоки: теоретичний та практичний.  Запрошеними було заслухано доповіді виступаючих, обговорено та прийнято відповідні рекомендації. Матеріали семінару буде узагальнено, систематизовано та видано окремий посібник. Електронні версії виступів та фото матеріали будуть розміщені на сайті «Історики Тлумаччини». 

Переглядів: 409 | Додав: lanister2013 | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Новини НАНУ
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів